Tuesday, December 28, 2010

Interview~~

wahhh dh lme lah plak aku xupdate blog aku ni.. dh berhabuk dh ni.. jap nk tiup skit.. fuhh.. fuhhh.. fuhhh.. huhuhu.. skrg bru leh tulis.. eh slh type lah.. INTERVIEW?? aku dh bhenti kje kew?? OMG!!! suspen x.. kakaka.. mne ade aku bhnti kje.. pkrje brhemah cm aku mne leh bhnti.. tp ade owg busuk ati + dengki kt ofis aku 2 cnfident nk aku kne buang n Thank God bos BESAR(sme ngn saiz bdn die) aku xnk buang aku.. die taw aku pkrje yg brdedikasi.. hahaha.. so ape lg bengang r member kn hajat xtrcapai n xdilayan.. pas2 nk panas lebih2 lak.. nk complain mcm2 lak.. aku xkacau die pn.. PANAS MENDIDIH jew aku ngn die.. huhhh!!!!! dh kuar dh tande mrh.. tp cm agak trserong lak dri tajuk utama aku ni..

k lah now cite psl interview..



kne lak rmai nk intrview cmni mau kecut perut jantung segala usus aku.. huhuhu


sok aku akn interview kje kt sek17 pj.. dkt jgk lah ngn tmpt kje aku.. so esok aku h/d pg tuk g interview 2.. berdebar2 n takut gak.. klu die bg aku basic RM5000 (WAUUU!!! ana setuju) mmg SUMPAH DEMI ALLAH lah wey aku sndiri suruh bos aku brhntikn aku.. hahaha.. sengal.. so aku kne demand lah gaji.. lau die leh bg lbih dri gaji skrg aku g r.. tp lau stakat lbih RM10 bek xpyah.. aku tampar muke die.. cilako tol.. huhuhu.. hope kowg sume doa2kn aku k.. smoge pe yg aku impikn trcapai.. tp aku syg kt tmpt kje skrg ni.. byk knangan worr.. huhuhu..

P/S : BILE ARIENA NK KAWIN???
(pesanan kew 2?? confused!!!)

6 comments:

  1. lolz...ad je org nak dengki..huh!..busuk!
    btw,gudluk 4 ur intebiu...;)

    ReplyDelete
  2. bese r.. sume tmpt keje ade owg nk dengki.. nk wat cmne nme pn kje.. anyway thanx ok.. :D

    ReplyDelete
  3. ksi prank dlm 'can i help u'!..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. pas2 siap perli 'i neva wanna help u" .. kakaka

    ReplyDelete
  5. gua rasa kalau dia bagi basic 5000 pun gua tlg setujukan tuk lu,hahah

    nati bloeh la lu belanja gua aiskrem ataupun nini ceklat celup. celup2

    ReplyDelete
  6. i'm seconded to the motion paem!...
    haha..
    x yah nak celup2 sgt~

    ReplyDelete