Thursday, March 10, 2011

Im Single Now~~ Back 2 Normal~~ lalalala~~~

My Life With Them Now~~~


Ariena dh SINGLE??? yeppp... agak sedih disitu.. tp idop perlu diteruskn... KUALA LUMPUR TGGU AKU DTG!!!!! eh?? apsal cite KL Menjerit ni??? hrmmm... layannnn~~~ hahahaha... pe2 pn ati agak sentap disitu n terpana ngn ape yg trjadi skrg... kakaka... tragis x ayat aku.. hehehehe

Hrmmm.. aku rase xperlu cerite lah kt sni kn npe aku dh single n dh xde pape ngn MOHD SHAZWAN 2.. lgpn bnde 2 agak personal.. biar lah aku, kwn2 terapat, family & Tuhan jew yg taw.. nnt klu aku cite menangis 66thn aku meratap nnt.. huhuhu... 

Klu dh xde jodoh nk wat cmne kn.. maybe dh tertulis die bkn jodoh aku.. klu bercinte bagai nk rak tp Tuhan dh ckp 2 bkn jodoh aku nk wat cmne kn.. trime jew lah... mne taw lps ni aku dpt lg bagus & terbaek dari die.. bknlh die xbagus & terbaek pade aku n ati aku.. die sgt terbaek n sbr melayan kerenah aku tp dh xde jodoh kn... aku just berdoa yg trbaek jew utk idop aku... klu jodoh aku mmg bkn ngn die pn aku berdoa sgt2 Tuhan bg some1 yg lg terbaek dari die... sedihnye~~~ wooooooooo~~~

Pe2 pn aku dh wat sehabis baek dlm RELATIONSHIP aku ngn die... aku sgt2 syg & pertahankn relationship kiteowg tp jodoh xkuat kowt... maybe die lg bahagie ngn kwn2 die dari aku... (die pilih KLCC dowh.. aku xpntg)kakaka...tuk tatapan pakcik.. hehehe... pe2 pn aku bahagie idop ngn die selame 1thn 16ari ni(sedih cm 66thn lah plak) huhuhu... aku bersyukur sgt dpt knl ngn die.. die ajar aku erti kesabaran, kejujuran, keikhlasan, kesopanan & kesantunan.. (sopan 2 btol kew??) hahaha... 

Aku xslhkn TAKDIR... cume aku terkilan jew... hrmmm.. biar lah die ngn idop die.. semoge die bahagie ngn kwn2 die... aku pn bhagie ngn idop aku.. back 2 normal with asiah n mamu... huhuhu... aku just nk die taw yg aku syg sgt2 kt die.. ssh aku nk lupekn die.. ssh aku nk terime laki laen dlm idop aku.. tp klu AARON AZIZ aku ok... dh xsedih lngsg.. wakakaka... hrmmmm... 

Lastly aku nk berterime kasih kt die sbb jage n mbentuk aku... aku admit dulu aku agak teruk n kuang ajaq... skrg ni aku agak SOPAN lah dari dulu n xkuang ajaq dh.. aku hargai pe yg die wat, ajar n bg kt aku... aku sgt2 hargai KENANGAN aku ngn die... (nk nangis) huhuhu... die nk hargai aku kew x i2 hak die... yg pntg die taw yg aku pmpuan prtame dlm idop die(agak bangge disitu).. lalala... aku doakan kehidupan die lebih baek tanpe diriku... chewahhh.. semoge pilihan die 2 btol n xmengecewakn...  wutever it is, he still GREAT in my eyes~~~ End~~~~~~~~

P/S 2 Aaron Aziz : masuk minang aku skrg... lu ngn lu pnye do re mi xpyh nk tnjuk samseng kt sni!!(ayat filem BOHSIA disitu) wakakaka...

P/S 2 Me : sbr n tabah yerrr... xmo sedih2... kuatkn semangat... ari2 lalu kt jln semangat 2 tuk kuatkn semangat k.. walaweeiiii~~~ hahaha

P/S 2 Asiah : Thanx sbb sentiase ade ngn aku dlm keadaan sedih n gembire... thanx 4 ur advise... thanx sbb tabahkn aku ngn kate2 yg mmberangsangkn... thanx 4 everything... I love u... 

P/S 2 Along & Umie : Kowg mmg kwn sejati... thanx sbb dtg awl that time... klu x~~ huhuhu... terbaekkk wooo~~~ syg kowg gak... ngeeeeeee~~~


P/S 2 Ewan : Be gentleman... Tuhan 2 Maha Adil... Aku doakn Tuhan xbls balik kt ko sbb aku taw sakitnye cmne ditggalkn cm2 jew... pe2 pn hope ko bhgie with ur new LIFE~~ 


U have gone n so effortlessly,
U have won U can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky love
All we had is gone now
Tell them I was happy
N my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible~~~~~

4 comments:

  1. kesopanan ngan kesantunan tue waaa btoi2 bangkang!!!
    hahaks

    ReplyDelete
  2. izlan

    ko mmg kejam... pcye lah aku weyyy... pehlizzz!!!!

    ReplyDelete
  3. patut menghilang.. kalau gua tak kelik link lu dekat follower manakan gua mendapat sagunya? eh silap belognya?

    ReplyDelete
  4. hahaha.. lu sengal lah asip..

    ReplyDelete