Wednesday, April 27, 2011

Bile 5thn Xjmpe~~~ Weeee~~~~

Assalamualaikum sume.. ehhh?? kowg pelik x?? aku pelik sgt2... sbb............  ni 1st time aku bg SALAM dlm blog aku ni.. so mknenye aku dh INSAF... hahahaha... siyes lah wey aku dh insaf.. xpcye r 2.. hahaha.. spt biase arini aku akn share pic2 aku LEPAKING ngn mber skolah aku.. skrg ni aku rajin update pic jew.. hehehe.. mls nk brcerite sgt... xde idea r skrg ni.. hahaha.. brbalik pd mber skolah aku ni kn.. kowg bygkn lah dh 5thn aku xjmpe mber aku ni yg bername arene ni then bile ketemu mcm SAKAI dh kiteowg.. hahaha.. kt skolah dlu kiteowg mmg rapat giler r.. wat jahat sme2.. mne2 sme2.. tp sjak aku pndah skolah mse form5 trus kiteowg xcontact lngsg.. n aku brterime kasih kt FB sbb ketemukn aku ngn arene... ahaaakkksss~~ bkn arene jew tp nanie kuwh yg sweet pn join gak.. n... n... n.... MR HAZIQ jgk join kiteowg... tp KAROK time haziq xde.. hahaha... kiteowg MELALAK bagai nk rak.. hahaha... pe2 pn silelah menjamu selere ngn pic2 aku ni... 
Boleh pandang2~~~ dudok renggang2~~~~ hahaha... LAYANZZZ!!!!!


Nanie + Ariena + Arene = Sengal Gurlz... (Pasan X Xde Kene Ngene?? hrmmm..)

Me n Arene In Black + Sengal Nak Mampos!!!! haizzzz...

Me + Nanie Yg Manissss Sentiase~~~ Tp Aku Paling Cute.. Lalalalala

Mkn Time.. Haziq Pn Ade.. Jgn Ckp Kowg Xreti Beze Mne 1 Lunch Mne 1 Dinner K.. Hahahaha

Dlm Kete Sempat Bajet Hot + Tggu Nanie Siap... hehehehe

Ade Aku, Nanie n Arene... hehehehe... Otw G Setapak~~ Jln2~~~

Wanted!!! hahahaha.. Time Skolah Jew Wanted... kikikiki

2 lah die antare2 pose2 n kenangan2 kiteowg last week... haizzz... dh laen dh msing2... dlu time skolah bongok2+bodoh2 jew.. la ni sume dh laen... pe2 pn dowg ttp owg yg sme pnh aku knl dlu... CHEWAAHHH!!!! kpade spe2 yg nk knl ngn mber aku ni lupekn yerrr!!! dowg dh DIKEBAS!!!! hahahaha... aku ckp dlu sblom kowg nk tnye... hahaha.. nmpk x corak permainan aku kt sni.. wakakaka... klu kowg nk gak ade sowg jew yg single.. MR HAZIQ.. wakakakaka...  weeeee~~~ TERBAEK!!!! lalalala... pe2 pn bln ni adelah bln yg sgt membusy kn aku.. pnt+xckop tido.. Mate pn BENGKAK jew.. hahaha... k lorrr... kite ketemu lg ya~~~ daaaaaa~~~~ 

P/S 2 Arene : Ko confident jew... xpyh nk pikir owg ckp... biaq p depa nk ckp apa.. yg pntg hang ada aku ngn nanie... kn.. kn... kn... hahahaha

P/S 2 Nanie : Jage kesihatan elok2 k.. cpt2 kawin ngn ABG... AMINNNNN~~~ lalalala

P/S 2 Me : Behave Urself... udah2 lah MENGGILE 2... pelik owg pndg... hahahaha

2 comments:

  1. Giler kentang !!!!
    hahahaha..
    YOU ARE THE BEST ! Muaahhxx

    ReplyDelete
  2. syerina

    hahaha... taw xpe... hehehe

    ReplyDelete